dimecres, 23 de maig del 2018

Fletxes

Fa ja 12 anys des de la primera edició de la BPB i algunes coses han canviat al ciclisme en aquest temps.
Una de les diferències més grans és l'ús generalitzat del GPS que fa molt més fàcil seguir els recorreguts sense problemes.
Aquest fet, ens ha fet adonar-nos de la pèrdua d'importància de la senyalització amb fletxes, no sempre fiables per robatoris o bretolades,  fins a plantejar-nos suprimir-les.
Finalment ens hem decidit per un terme mitjà i mantindrem les fletxes en els llocs més conflictius com canvis de direcció.
Per si de cas, hem elaborat un full de ruta molt més detallat que podeu consultar en aquest enllaç.
Us presentem les fletxes que heu de seguir, que són com les d'altres edicions, excepte a la zona de Banyoles que són lleugerament diferents:


Flechas

Hace ya 12 años desde la primera edición de la BPB y algunas cosas han cambiado en el ciclismo desde entonces.
Una de las diferencias más notorias es la generalización del uso del GPS que hace mucho más fácil seguir los recorridos sin problemas.
Por ello, nos hemos dado cuenta de la pérdida de importancia de la señalización a base de flechas, no siempre fiables por robos o gamberradas, hasta plantearnos su supresión.
Finalmente hemos decidido quedarnos en un término medio y señalizaremos los puntos más conflictivos como cambios de dirección o cruces dudosos.
Por si acaso, hemos elaborado una hoja de ruta mucho más detallada que podéis consultar en este enlace.
Os presentamos las flechas que tenéis que seguir, que son como las de otras ediciones, excepto en la zona de Banyoles que son ligeramente diferentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada